Vakantiehuizen en appartementen Sardinië

In alle rust en vrijheid genieten van je vakantie

 

Op Sardinië kun je een aantal prachtige vakantiehuizen en appartementen huren. Vooral het huren van een vakantiehuis op Sardinië is erg populair. Vakantiehuizen en appartementen vind je hier in allerlei prijsklassen. Appartementen en vakantiehuizen in het binnenland van Sardinië zijn vaak goedkoper dan optrekjes langs de kust.

Appartement Sardinië huren

Appartement huren op Sardinië? Bekijk hieronder bij welke reisaanbieders dat mogelijk is.

Booking.com

Booking.com is wereldleider in online reserveringen van accommodaties. Er worden iedere dag meer dan 1.100.000 kamernachten gereserveerd via Booking.com. Door vakantiegangers én zakenreizigers. Bekijk hier het overzicht met appartementen voor Sardinië.

Booking.com

Vakantiehuis Sardinië huren

Er zijn een aantal reisorganisaties die vakantiehuizen op Sardinië verhuren. Hieronder vind je een overzicht.

Novasol

Novasol verhuurt al jarenlang vakantiehuizen, wereldwijd. De klant staat centraal en Novasol doet er alles aan om je verblijf in een van hun vakantiehuizen zo aangenaam mogelijk te maken. Bekijk het aanbod voor Sardinië.

Novasol

Tritt

Tritt huurt veelal direct van de eigenaren, vakantiewoningen op Sardinië. Door deze specialisatie kunnen ze een kwalitatief hoogwaardig en selectief programma aanbieden. Het aanbod bestaat uit appartementen, agriturismi, vrijstaande villa’s en landhuizen, B&B’s en kleine sfeervolle hotels. Bekijk het aanbod voor Sardinië.

Tritt
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world