Agriturismo Sardinië

Ervaar het echte Sardinië

 

Wil je op vakantie naar Sardinië, maar heb je geen zin om in grote hotels te verblijven en wil je het échte Sardinie ervaren? Dan is Agriturismo misschien wat voor jou. Agriturismo houdt in, zoals de naam al een beetje aangeeft, dat je op de boerderij van een boer verblijft. Verscheidene boeren op Sardinië stellen hun boerderij open voor toeristen.

Verblijven op een agriturismo?

Verblijf bij de boer boeken

Wil je gelijk een verblijf bij de boer op Sardinië boeken? Hieronder hebben we een aantal reisaanbieders op een rijtje gezet.

Logo Fundadore Travels

Fundadore Travels

Een prachtige fly drive vakantie naar Sardinië combineren met een verblijf bij de boer? Dan zit je bij Fundadore Travels helemaal goed! Bekijk het aanbod.

Booking.com

Booking.com is wereldleider in online reserveringen van accommodaties. Je vind hier ook een ruim aanbod aan vakantieboerderijen voor Sardinië. Van eenvoudig tot luxe en van traditioneel tot modern. Bekijk het aanbod.

Agriturismo Sardinië steeds populairder

Steeds meer mensen willen op een agriturismo in Sardinië verblijven. Een agriturismo is de naam voor een boerderij die zich bezig houdt met agricultuur en daarnaast functioneert als verblijfplaats voor toeristen. Veel boeren stelden hun boerderij open voor toeristen in de jaren ’80 om hun kosten te kunnen blijven dekken. Eigenlijk is het dus een win win situatie. Jij/de toerist leert het echte Sardinië kennen en de Italiaanse cultuur kan blijven bestaan.

Veel boeren hebben hun boerderij stevig onder handen genomen en alles zo mooi mogelijk ingericht om het de toeristen naar de zin te maken. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt kiezen voor een eenvoudige kamer, maar je vindt op Sardinië ook heuse villa’s! Alles er tussenin is natuurlijk ook mogelijk. Je vindt agriturismo’s overal op Sardinie, zowel langs de kust als in het binnenland. Het is vaak goedkoper om in het binnenland een verblijf bij de boer te boeken.

Rondreis door Sardinië maken?

Bekijk reisaanbieders