Zonvakantie Sardinië

Genieten van de Sardijnse zon

 

Op zoek naar een zonvakantie Sardinië? Goed idee! Veel mensen weten niet dat Sardinië een van de mooiste eilanden van Europa is. Het is net of je je hier waant op een suptropisch eiland, ver buiten de EU. Maar niets is minder waar. Geniet hier van zon, zee en strand en kom meer te weten over de Sardijnse cultuur.

Dé VakantieDiscounter

Een vakantie naar Sardinië duur? Niet bij dé VakantieDiscounter. Deze reisorganisatie doet er alles aan om je de beste vakantie aan te bieden tegen de laagste prijs. Bekijk het aanbod voor Sardinië.

Prachtige vakantiebestemming

Bij een heerlijke zonvakantie denken de meeste mensen niet gelijk aan Sardinië. Men denkt eerder aan (ei)landen als Malta, Mallorca, Tenerife, Spanje en Frankrijk. Sardinië is echter een heerlijke bestemming voor een zonvakantie. Geniet van heerlijk eten, mooie stranden, gastvrije mensen en een ongedwongen sfeer.

De ideale zonvakantie

Wil je genieten van een heerlijke zonvakantie in Italië, maar heb je het niet zo de grote en drukke toeristische centra? Dan is Sardinië een ideale bestemming. Goed bereikbaar met het vliegtuig en je vindt er een ruim aanbod aan hotels, appartementen en agriturismo’s. Deze website biedt je veel informatie over dit prachtige eiland. Overtuig jezelf en kom naar Sardinië! Direct boeken bij ons kan niet, omdat wij onafhankelijk opereren van de reisorganisaties. Wel bieden wij door de hele site linkjes aan om zelf de goedkoopste of meest bijzondere zonvakantie naar Sardinië te vinden. Bekijk ook eens de andere vakantiemogelijkheden op Sardinië.

Zonvakantie Sardinië met kinderen

Wil je samen met je kinderen op zonvakantie naar Sardinië? Dat kan. Ook daarvoor is Sardinië de ideale vakantiebestemming. De meeste stranden op het eiland zijn geschikt voor kleine kinderen, aangezien het water meestal ondiep en lekker warm is. Ook kunnen de meeste kinderen vaak goedkoper verblijven in een accomodatie.

TUI

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Ze hebben een ruim aanbod aan vliegtickets. Bekijk het aanbod voor Sardinië!