Fly drive Sardinië

Dé manier om Sardinië te verkennen

 

Een fly drive Sardinië is een ideale manier om het eiland te verkennen. Je vliegt in ongeveer 2 uur van Amsterdam naar een van de luchthavens op Sardinië, je huurt een auto en je reis kan beginnen. Een fly drive vakantie Sardinië geeft je veel vakantievrijheid. Je bent niet afhankelijk van een strak reisprogramma. Op deze manier kun je heerlijk tot rust komen en zelf kiezen welke hoogtepunten van Sardinië je wilt zien en bezoeken. Je kunt een volledig verzorgde fly drive boeken of deze zelf organiseren.

Fly drive Sardinië boeken?

Reisaanbieders fly drive Sardinië

Wil je een volledig verzorgde fly drive vakantie naar Sardinie boeken? Bekijk hieronder de reisaanbieders en boek eenvoudig en snel online.

TUI

TUI biedt scherp geprijsde vakanties en rondreizen aan naar meer dan honderd landen. Ook naar Sardinië! Bekijk het fly drive aanbod.

Vliegtickets regelen

Er zijn verschillende vliegmaatschappijen die vluchten aanbieden naar Sardinië. De meeste mensen kiezen voor KLM of Ryanair. De vliegtuigmaatschappij KLM biedt over het algemeen vluchten aan die wat luxer zijn. Ryanair is vooral een prijsvechter. Check van tevoren wel wanneer je het beste kunt vliegen. De meeste maatschappijen vliegen tussen 1 april en 1 oktober. Over het algemeen geldt dat hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de ticket is. Bekijk ook onze pagina met meer informatie en tips voor je vlucht naar Sardinië.

Auto huren fly drive Sardinië

Een belangrijk onderdeel van een fly drive Sardinië is het huren van een auto. Deze heb je echt nodig op het eiland, want er is weinig openbaar vervoer. Op Sardinië vind je meerdere geasfalteerde wegen, dus je kunt hier met veel comfort rijden. Op elk vliegveld op Sardinië kun je gemakkelijk een auto huren, zowel ter plaatse als van tevoren uit Nederland. Bekijk ook onze pagina met informatie en tips over het huren van een auto op Sardinië.

Op vakantie naar Sardinië?

Bekijk reisaanbieders

photo by: Hunter