Goedkoop vliegen naar Sardinië

Sardinië binnen handbereik

 

We raden je aan om te vliegen naar Sardinië, of je nu de voorkeur geeft aan een volledig verzorgde vakantie of aan het op eigen houtje verkennen van het eiland. Ten eerste omdat je dan veel sneller op het eiland bent en ten tweede omdat je heel goedkoop naar Sardinië kunt vliegen. De luchthavens van Sardinië zijn te vinden in de plaatsen Alghero, Olbia en Cagliari.

Goedkoop vliegen naar Sardinië?

Goedkoop vliegen naar Sardinië

Wil je Sardinië op eigen houtje verkennen? Dan kun je je vliegtickets en verblijf los boeken. Met het vliegtuig ben je in ongeveer twee uur vliegen op Sardinië. Je kunt ook met de auto naar Sardinië, maar je bent dan wel even onderweg. Met de auto rijd je eerst naar Italië, om vervolgens met de veerboot naar Sardinië af te reizen.

Wanneer je goedkoop wil vliegen naar Sardinië is het goed om met een aantal dingen rekening te houden.

  • Waar land je? Sardinië heeft de beschikking over drie vliegvelden: een in het noordoosten, een in het noordwesten en een in het zuiden. Kijk voordat je je vliegtickets en accommodaties boekt goed waar je het beste kunt landen op het eiland. De vliegvelden liggen ver uit elkaar en aangezien Sardinië een vrij groot eiland is, bestaat de kans dat je daarna nog een eind moet reizen naar je eindbestemming.
  • Wat zijn bijkomende kosten? De kosten per vluchtmaatschappij kunnen (sterk) verschillen. Kijk van tevoren goed naar wat je moet betalen voor onder andere het meenemen van bagage.
  • Combinatiereis. Wil je meer zien dan alleen Sardinië? Dan kun je er ook voor kiezen naar Corsica af te reizen, met een tussenstop op Sardinië. Je kunt ook vanaf Corsica de overtocht maken naar Sardinië met de veerboot vanuit de plaats Bonifacio. En andersom natuurlijk.

Rechtstreekse vluchten

Goedkoop vliegen naar Sardinië kan op meerdere manieren. Directe vluchten naar Sardinië met low-cost maatschappijen vertrekken vanuit Amsterdam , Eindhoven, Keulen (Duitsland), Düsseldorf (Duitsland), Weeze (Duitsland) en Charleroi (België). Hieronder vind je een beknopt overzicht met informatie over directe vluchten naar dit eiland.

Nederland – Sardinië


Easy jet
Amsterdam – Olbia

KLM
Amsterdam – Cagliari

Ryan air
Eindhoven – Alghero


België – Sardinië


Ryan air
Charleroi – Alghero
Charleroi – Cagliari


Duitsland – Sardinië


Air Berlin
Weeze – Cagliari
Dusseldorf – Olbia
Keulen – Cagliari

Goedkoop vliegen naar Sardinië & auto huren

Goedkope vluchten naar Sardinië zijn ook heel gemakkelijk te boeken in combinatie met een huurauto. Dit heet een fly-drive vakantie. Erg handig en vaak ook een hele goedkope oplossing die je kunt aanvullen met overnachtingen in een verblijf naar keuze. Kijk voor meer informatie op onze website: fly-drive Sardinië. Je kunt ook los een auto huren. Bekijk eens het aanbod aan huurauto’s bij TUI CARS.

Complete vakanties

Wil je liever een complete vakantie boeken met vlucht, verblijf en eventueel een vervoersmiddel? Wij hebben een aantal goede reisaanbieders voor je op een rij gezet. Bekijk hiervoor de pagina met een overzicht van alle reisbureaus.

 

Op vakantie naar Sardinië?

Bekijk reisaanbieders