Reisaanbieders

We hebben de beste rondreis Sardinië aanbiedingen op een rij gezet. De onderstaande reisbureaus zijn allemaal aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het calamiteitenfonds. We hebben de reisaanbieders onderverdeeld in de volgende vijf categorieën:

  1. Volledig verzorgde vakanties
  2. Rondreizen en andere reisvormen
  3. Vliegtickets
  4. Autoverhuur
  5. Hotels en andere verblijfplaatsen

 

Volledig verzorgde vakanties

Er zijn veel reisaanbieders die volledig verzorgde vakanties aanbieden naar Sardinië. Op deze website vind je een overzicht van deze aanbieders. Om het kiezen wat makkelijker te maken, hebben we hieronder eerst de volgens ons drie beste reisorganisaties voor je opgesomd.

 

Top 3 reisaanbieders

De Jong Intra Vakanties

Bij de Jong Intra Vakanties draait het om jouw vakantiewensen. Wat je wensen ook zijn, de Jong Intra Vakanties denkt te alle tijde met je mee. Bekijk het aanbod voor Sardinië.

De Jong Intra Vakanties
Tui logo

TUI

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Ze hebben een ruim aanbod aan vakanties en rondreizen. Ook naar Sardinië! Bekijk het vakantieaanbod.

TUI vakanties

Dé VakantieDiscounter

Een vakantie naar Sardinië duur? Niet bij dé VakantieDiscounter. Deze reisorganisatie doet er alles aan om je de beste vakantie aan te bieden tegen de laagste prijs. Bekijk het aanbod voor Sardinië.

Dé VakantieDiscounter

 

Andere reisaanbieders volledig verzorgde vakanties Sardinië

D-reizen

Met D-reizen heb je altijd de beste deal uit het assortiment van ruim 150 reisorganisaties! D-reizen streeft er naar om het vinden van je ideale vakantie zo makkelijk mogelijk te maken.

D-reizen

Eliza was here

Eliza was here is aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied. Centraal staan couleur locale, sfeer en kleinschaligheid. Geen hordes toeristen, maar onontdekte vakantieadresjes waar authenticiteit centraal staat.

Eliza was here

Karin’s Choice

Bij Karin’s Choice draait het om kleinschalige vakanties. Unieke vakanties, ingevuld zoals jij het wil. Bekijk het aanbod voor Sardinië.

Karin’s Choice
Logo Neckermann reizen

Neckermann Reizen

Reisorganisatie Neckermann is onderdeel van de internationale Thomas Cook groep en marktleider op het gebied van vliegvakanties. Ze hebben een ruim aanbod aan zonvakanties, verre reizen en autovakanties. Neckermann is bekroond als beste aanbieder van last-minute vakanties. Bekijk het aanbod voor Sardinië.

Neckermann Reizen

Lavida Travel

Bij Lavida Travel kun je gemakkelijk reizen van verschillende touroperators met elkaar vergelijken en boeken. Lavida Travel streeft ernaar je de beste vakantie te geven tegen de laagste prijs. Bekijk het aanbod voor Sardinië.

Lavida Travel
Logo Pharos Reizen

Pharos Reizen (ook rondreizen)

Pharos Reizen doet er alles aan om je een inspirerende, verrassende en bijzondere vakantie of rondreis te bieden. Bekijk het aanbod voor Sardinië.

Pharos Reizen

Prijsvrij

Wil je voordelig op vakantie naar Sardinië? Dan zit je bij Prijsvrij goed! Bekijk het reisaanbod voor Sardinië.

Prijsvrij
Logo WTC

WTC.nl

Het World Ticket Center één van de grootste vliegticketaanbieders van in Nederland, maar heeft daarnaast ook breed aanbod aan vakanties. Bekijk het vakantieaanbod voor Sardinië.

wtc.nl

 

 

Rondreizen en andere reisvormen

Logo Kras

Kras

Kras biedt scherp geprijsde vakanties en rondreizen aan naar meer dan honderd landen. Ook naar Sardinië! Bekijk het aanbod.

Kras
Tui logo

TUI

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche en ze hebben een ruim aanbod aan rondreizen voor Sardinië.

TUI
Logo Oad

Oad

Oad is specialist in busreizen en rondreizen. Bekijk het volledige aanbod voor Sardinië en boek eenvoudig en snel je vakantie!

Oad

SNP

SNP is gespecialiseerd in het organiseren van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. SNP heeft een ruim aanbod met originele bestemmingen en is constant op zoek naar nieuwe reizen, ver weg van de massa. Bekijk het aanbod voor Sardinië.

SNP

 

Vliegtickets

Vliegwinkel.nl

Op vliegwinkel.nl kun je per bestemming en luchthaven van vertrek alle maatschappijen – inclusief low-cost airlines – en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren. Bekijk het aanbod voor Sardinië.

Vliegwinkel.nl

 

Autoverhuur

Tui cars

Tui cars

Boek een huurauto bij reisleider Tui! Dit is inclusief verzekeringen voor een zorgeloze vakantie op Sardinië. Je kiest zelf de ophaal en inleverplek. Betalen kan met een creditcard of per automatische incasso, en je kan gratis annuleren tot 24 uur voor huuraanvang!

sunny cars

Sunny cars

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese aanbieders in autohuur. Ze werken samen met verschillende autoverhuurders en je kunt op meer dan 8.000 bestemmingen een auto afhalen. Bekijk het aanbod voor Sardinië!

 

 

Hotels & andere verblijfplaatsen

Booking.com

Appartementen, vakantiehuizen, hotels, agriturismo’s & campings

Booking.com is wereldleider in online reserveringen van accommodaties.  Er worden iedere dag meer dan 1.100.000 kamernachten gereserveerd via Booking.com. Door vakantiegangers én zakenreizigers. Bekijk hier het aanbod voor Sardinië.

Booking.com

Trivago

Hotels

Trivago is ’s werelds grootste hotelzoekmachine. Boek hier gemakkelijk en tegen de laagste prijs een verblijf in één van de hotels van Sardinië. Bekijk het aanbod.

Trivago

Selectcamp

Campings

Bij Selectcamp vind je alleen de allerbeste campings. Selectcamp accommodaties vind je op campings die – zonder uitzondering – behoren tot de topcampings van Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje en Nederland.

Selectcamp

Suncamp

Campings

Bij Suncamp is er veel mogelijk. Of je nu een kampeerplaats voor je eigen tent of caravan zoekt, of nog makkelijker: in één van hun accommodaties wil verblijven, het is bij Suncamp kan het allemaal. Bekijk het aanbod voor Sardinië.

Suncamp

Novasol

Vakantiehuizen

Novasol verhuurt al jarenlang vakantiehuizen, wereldwijd. De klant staat centraal en Novasol doet er alles aan om je verblijf in een van hun vakantiehuizen zo aangenaam mogelijk te maken. Bekijk het aanbod voor Sardinië.

Novasol
Vacanceselect logo

Vacanceselect

Campings & overige vakanties

Vacanceselect is een warm familiebedrijf met een veelzijdig vakantieaanbod. Het bieden van kwalitatief goede en leuke vakanties staat bij deze reisaanbieder centraal. Bekijk het aanbod voor Sardinië.

Vacanceselect
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world