Golfen op Sardinië

De perfecte plek voor prachtige golfavonturen

Golfen langs de sprookjesachtige kust van Sardinië is voor vele golfliefhebbers een droom die uitkomt. De frisgroene golfbanen op het eiland vormen een kleurrijk contrast met de helderblauwe zee op de achtergrond, terwijl je uitkijkt op de indrukwekkende gebergten. Golfen op Sardinië is niet voor niets een geliefde activiteit! Ontdek hier waar je tijdens je vakantie kunt golfen op Sardinië en welke golfbanen je zeker niet mag overslaan!

Op vakantie naar Sardinië?

Bekijk reisaanbieders

Golfen op Sardinië

De heerlijke combinatie van de warme zon, uitgestrekte velden en prachtige natuur maken golfen op Sardinië een bijzondere ervaring. De kunstig aangelegde banen en de eindeloze ruimte zorgen voor een dag van plezier en ontspanning. De duinen, heuvels, bossen en ruige kustgebieden zorgen ervoor dat geen baan op het eiland hetzelfde is. Op elke golfbaan waan je je op een ander zonnig eiland door de mooie omgeving en het wisselende landschap.

Golfhotels

Wie meerdere dagen of weken wil genieten van het golfen op Sardinië, kan een heerlijke golfvakantie boeken. Er zijn verschillende golfhotels en golfresorts op het eiland. Hier kun je genieten op prachtige banen vlakbij het hotel, zodat je niet lang hoeft te reizen. Een aantal hotels en resorts hebben een eigen golfbaan, zodat je in alle rust kunt genieten van de sport. Na een ontspannen dag kun je genieten van een heerlijk diner of een duik in het zwembad. Zo ben je de volgende dag uitgerust voor een nieuw golfavontuur!

Golfbanen

Over het hele eiland verspreid zijn de mooiste golfbanen te vinden. Elke baan heeft zijn eigen stijl en sfeer, mede door de prachtige omgeving waarin de baan ligt. Een aantal banen die je niet mag overslaan tijdens het golfen op Sardinië zijn:

  • Capo d’Orso Golf Club, in het noorden bij de La Maddalena Archipel
  • Puntaldìa Golf Club, in het noordoosten bij Olbia
  • Pevero Golf Club, in het noordoosten bij Porto Cervo
  • Alghero Golf Club, in het noordwesten bij Alghero
  • Tanka Golf Club, in het zuiden bij Cagliari
  • Sa Tanca Golf Club, in het zuiden bij Cagliari
  • Is Molas Golf Club, in het zuiden bij Cagliari
  • Arenas Golf Club, in het westen bij Bosa

Rondreis door Sardinië maken?

Bekijk reisaanbieders